Tarieven

Leukste stageplek op Malta?

Ben jij op zoek naar de leukste stageplek op Malta? En wil je dit zonder gedoe, makkelijk en snel geregeld hebben? Wij van Stagekampioen Malta staan garant voor de leukste stages! En dat ook nog is op de beste stagelocatie van de hele wereld, namelijk Malta.

Meld je makkelijk en vrijblijvend aan voor meer informatie, dan helpen wij jou graag om al jouw stagestress te laten verdwijnen. Samen zullen we op zoek gaan naar het stagebedrijf die het beste bij jou past. Doordat wij binnen ons team ook allemaal stage hebben gelopen op Malta kunnen wij jou een goed advies geven over alles wat je maar wilt weten. Hierdoor kunnen wij jou een stage op maat aanbieden.

Ons Aanbod in het kort

  • Stagebemiddeling
  • De beste sollicitatie tips
  • Hulp bij het vinden van huisvesting
  • Een groepschat met andere Nederlanders op Malta
  • Tips voor leuke activiteiten
  • En nog veel meer extra’s voor maar €299,-


Wij hebben contacten met diverse bedrijven op Malta. Hierbij kun je denken aan hotels, scholen, marketingbureaus en nog veel meer verschillende soorten bedrijven. Veel bedrijven zijn blijvend opzoek naar Nederlandse studenten die hun team kunnen versterken. Indien je stage wil lopen op Malta kun je ons altijd mailen of Appen voor de mogelijkheden.

Aanmelden voor je stage

Meld je gratis aan en wij gaan z.s.m. voor je aan de slag!

Vragen?

stagekampioen.malta@outlook.com
06-83 500 600

Bedankt voor je aanmelding!

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Kan je niet wachten?

Neem contact op via: stagekampioen.malta@outlook.com