Over Ons

 

Jarno

Jarno houdt ervan om andere landen te ontdekken. Daarom heeft hij er in 2017 ook voor gekozen om stage te gaan lopen op Malta. Zijn keuze was uitgegaan naar Malta omdat hij zijn Engels wilde verbeteren, een andere cultuur wilde ontdekken en natuurlijk om van het mooie weer te genieten. Jarno had zijn stage op Malta helemaal zelf geregeld, maar helaas waren er veel dingen die tegen zaten. Dit wil je natuurlijk niet! Achteraf gezien had hij zijn stage liever via een stagebureau geregeld omdat er dan veel moeilijkheden voorkomen hadden kunnen worden. Sindsdien heeft Jarno van zijn fouten geleerd en weet hij nu alles over de Maltese stagemarkt. Daarom is hij erg gemotiveerd om jou te helpen aan een stage op Malta!

Max

Max heeft zijn eindstage afgerond op Malta. Tijdens deze stage liep Max tegen verschillende organisatorische problemen aan die in zijn optiek voorkomen hadden kunnen worden. Zo werd het idee Stagekampioen Malta geboren. Zijn motivatie om Stagekampioen Malta op te zetten is om iedereen een kans te geven iets te leren en comfortabel te leven tijdens de stageperiode. Natuurlijk lerend en werkend in een goed leerbedrijf, maar dan wel een leerbedrijf dat waarde hecht aan het ontwikkelen van talent binnen het bedrijf.

 

Onze Motivatie

Wij zijn allebei voor de zomer van 2017 in Malta geweest, waar we stage liepen in een hotel. Ook hebben we onze tijd daar benut om heel het eiland te verkennen. Doordat wij zelf alles hebben meegemaakt kunnen wij jou helpen met het vinden van de beste stage en zorgen wij ervoor dat dit een onvergetelijke tijd wordt.

Destijds heeft Max zijn stage door een andere stagebemiddelaar laten regelen, maar hij vond dat erg duur. Bovendien waren er heel wat dingen die hij zelf anders had gedaan met betrekking tot klantgericht werken, een goede kamer in de buurt van de stageplek, werkgelegenheid en meer ondersteuning tijdens de stage. Tijdens onze stage kwam het idee om het zelf te gaan doen, maar dan beter, met meer oog voor de stagiair.

Jarno daarentegen heeft zijn stage en huisvesting zelf geregeld. Met zijn stageplek had hij het nog redelijk voor elkaar, maar met de huisvesting ging het mis. Het is lastig om zonder hulp een goede accommodatie te vinden. Zonder stagebemiddelaar kun je voor onverwachte kosten komen te staan.

Daarom zijn wij dankzij onze eigen ervaringen erg gemotiveerd om jouw gehele stage zo goed mogelijk te regelen. Hiermee hopen wij jouw tijd in Malta zo leerzaam en zo leuk mogelijk te maken.

Motivatie-stage-malta

Aanmelden voor je stage

Meld je gratis aan en wij gaan z.s.m. voor je aan de slag!

Vragen?

stagekampioen.malta@outlook.com
06 – 41 49 52 01

Bedankt voor je aanmelding!

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Kan je niet wachten?

Neem contact op via: stagekampioen.malta@outlook.com