Extra’s

Onze gratis extra's

Naast het regelen van een stage bij een erkend leerbedrijf bieden wij jou een aantal gratis extra’s aan. Omdat wij zelf ook stage hebben gelopen op Malta weten wij precies wat je wel en ook juist niet moet doen. Met onze ervaringen en de ervaringen van oud-stagiaires willen wij alle studenten graag helpen aan een onvergetelijke stageperiode op Malta. 


Hulp bij accommodatie

Wij helpen jou bij het vinden van een accommodatie via een Nederlandse makelaar op Malta. Hij heeft contacten met allerlei huiseigenaren die over verschillende soorten woningen beschikken. Hierdoor is het mogelijk om een kamer voor jezelf te huren of een heel appartement met vrienden. 

huisvesting-malta-1

Tips voor vervoer

Op Malta zijn er vaak verschillende manieren om naar je stage te komen. We proberen je altijd zo dicht mogelijk bij je stage te huisvesten, waardoor je de mogelijkheid hebt om lopend naar je stage te gaan. Andere mogelijkheden zijn de fiets of de bus. Wij zullen samen kijken naar de beste vervoersmogelijkheid. 

public-transport-malta

Tips voor goedkope vliegtickets

Doordat wij al vele studenten hebben geholpen en vaak naar Malta afreizen weten wij precies hoe je de goedkoopste vliegtickets kan bemachtigen.  Dus ook hiervoor kunnen wij jou de beste tips geven. 

vliegtickets-malta1

Feedback en voorbereiding sollicitatie

Wij geven feedback op jouw CV zodat jij meer kans krijgt om aangenomen te worden. Daarnaast nemen wij al het papierwerk zoveel mogelijk uit handen en helpen we je graag met de voorbereiding van het sollicitatieproces.

feedback-CV-malta3

WhatsApp service

Indien je geïnteresseerd bent in een stage op Malta, vragen hebt als je al in Malta bent of ergens hulp bij nodig hebt zullen wij 24/7 beschikbaar zijn via WhatsApp om al jouw vragen te beantwoorden.

24/7-whatsapp-service

Verhalen van oud-stagiairs

Onze oud-stagiaires hebben allemaal een toptijd gehad op Malta. Zij hebben hun ervaringen gedeeld op de volgende pagina: ervaringen van de oud-kampioenen op Malta. Wil jij meer van hun weten of heb je nog vragen voordat je je aanmeldt? Stuur ons dan gerust even een WhatsApp bericht. 

reviews-stage-malta

Aanmelden voor je stage

Meld je gratis aan en wij gaan z.s.m. voor je aan de slag!

Vragen?

stagekampioen.malta@outlook.com
06-83 500 600

Bedankt voor je aanmelding!

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Kan je niet wachten?

Neem contact op via: stagekampioen.malta@outlook.com