Over Malta

Waarom Malta?

Malta is een populair eiland onder Nederlandse en andere Europese studenten. Met als gevolg dat jij een superleuke stageperiode gaat krijgen met veel nationale en internationale vrienden.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer redenen waarom jij stage wilt lopen in dit prachtige land. Daarom hebben wij alle voordelen voor jou op een rijtje gezet!


Verbeter je Engels

Als je naar het buitenland wilt om jouw Engelse vaardigheden te verbeteren, is Malta de beste optie. Want als je de hele dag Engels praat heb je dat zo geleerd. Onderling praten de inwoners Maltees of Engels, maar op de werkvloer is de voertaal altijd Engels. 

image 21

Verhoog je Vitamine D

Malta heeft een mediterraan klimaat, wat het hele jaar zorgt voor aangename temperaturen.  Ben jij die Nederlandse kou zat? Heb jij altijd al een keer in Zuid-Europa willen wonen? Of wil jij na een werkdag gewoon lekker de zee inspringen? Kies dan voor een stage op Malta.

weer-malta

Toffe activiteiten

Buiten je stage om valt er veel te ontdekken op Malta. Het toerisme is de grootste inkomstenbron voor de Maltezers, wat ervoor zorgt dat er altijd iets is te doen in de weekenden of tijdens jouw vrije dagen. Ben je benieuwd naar de drukst bezochte bezienswaardigheden, leukste activiteiten en beste feesten? Wij kunnen jou hier alles over vertellen.

Evenementenstage malta

Blijf binnen Europa

Wil jij stage lopen in het buitenland maar ook de mogelijkheid hebben om makkelijk heen en weer naar huis te vliegen? Dan is Malta een goede optie. Zo nu en dan horen wij van studenten dat er iemand in de familie gaat trouwen of helaas is overleden. Als dit voorkomt wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar huis. 

Ligging-malta

Bespaar money

Vergeleken met andere stage landen is Malta relatief goedkoop. Het vervoer, eten en drinken en de activiteiten zijn betaalbaar voor iedere student. Daarnaast zijn er ook nog vergoedingen beschikbaar, zoals; de Erasmusbeurs, een OV-vergoeding en zelfs een stagevergoeding indien jij je op tijd aanmeldt.  

Fietsen home1

Raak niet verdwaald

Malta is ongeveer twee keer zo groot als het Waddeneiland Texel. Hierdoor ken je snel de weg, hoef je ’s ochtends niet lang te reizen naar je stage en ben je altijd in de buurt van verschillende winkels, supermarkten, restaurants, kroegen en clubs.

Paceville home

Aanmelden voor je stage

Meld je gratis aan en wij gaan z.s.m. voor je aan de slag!

Vragen?

stagekampioen.malta@outlook.com
06 – 41 49 52 01

Bedankt voor je aanmelding!

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Kan je niet wachten?

Neem contact op via: stagekampioen.malta@outlook.com