FAQ

Veelgestelde vragen

Wij hebben alle veelgestelde vragen van studenten hieronder op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet bij of begrijp je iets niet? Neem dan even een kijkje in onze veel gelezen blogs of stuur ons gewoon een berichtje!

Een stage in het buitenland geeft vele voordelen:
– Het geeft een boost op jouw CV
– Je wordt zelfstandig
– Je kunt je taalvaardigheden verbeteren
– Je ontmoet nieuwe vrienden
– Je kunt je zakelijke netwerk uitbreiden

Maar een stage op Malta heeft nog veel meer voordelen. Het is er namelijk altijd lekker weer, de mensen zijn vriendelijk, de bevolking spreekt Engels, er hangt een relaxte sfeer, het uitgaansleven is super leuk, er worden veel toffe dingen georganiseerd gedurende het jaar, etc… 

Oftewel, er zijn teveel voordelen om op te noemen bij een stage op Malta. 

Een stagebemiddelingsbureau zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Hierbij kun je denken aan het regelen van een stage, vliegtickets, huisvesting en het bijkomende papierwerk. Hierdoor kan er niks fout gaan tijdens de stage en komen studenten niet voor onverwachte kosten te staan. Stagekampioen Malta is de grootste aanbieder van stages op Malta voor Nederlandse studenten. 

Ook als jij samen met jouw vriend of vriendin stage wilt gaan lopen op Malta kunnen wij dit regelen. Hierbij zorgen wij ervoor dat jullie samen in één accommodatie kunnen verblijven en eventueel ook op één stageadres stage kunnen lopen.  

Stagekampioen heeft het grootste stage-aanbod voor stages op Malta. Hierdoor zit er altijd wel een stage voor jou tussen. Ook heeft Stagekampioen al jaren ervaring en al rond de 100+ studenten geholpen aan een stage op dit prachtige eiland. Al deze studenten hebben een geweldige tijd gehad op Malta. Zelf hoefden zij niks te regelen, kregen zij van ons allerlei tips en konden zij altijd al hun vragen aan ons stellen. Lees de ervaringen van onze studenten hier.

Vrijwel alle bedrijven op Malta zoeken naar stagiaires vanaf 3 maanden. Een stage van een kortere periode is bij een aantal bedrijven mogelijk, maar dit wordt afgeraden aangezien je altijd tijd nodig hebt om ingewerkt te worden en leukere/grotere projecten uit kan voeren wanneer je stage langer duurt. 

Dit is deels afhankelijk van het soort CV dat de student opstuurt. Nadat studenten hun CV opsturen doen wij een volledige CV check en geven wij hen tips om het er mooier en/of professioneler uit te laten zien. 

Als de student het CV heeft aangepast sturen wij dit naar een aantal potentiële bedrijven. Hierna moeten wij wachten op de reactie van deze bedrijven. De ervaring leert dat dit eigenlijk het langste duurt, maar dat verschilt erg per bedrijf. 

In principe hebben wij binnen twee tot drie weken een stage voor jou gevonden. Indien jij akkoord gaat zullen wij samen nog op zoek gaan naar een geschikte accommodatie en de overige benodigdheden. 

Aanmelden voor je stage

Meld je gratis aan en wij gaan z.s.m. voor je aan de slag!

Vragen?

stagekampioen.malta@outlook.com
06-83 500 600

Bedankt voor je aanmelding!

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Kan je niet wachten?

Neem contact op via: stagekampioen.malta@outlook.com