Stagevergoeding op Malta

Hoe ga jij je buitenlandstage financieren?

De kosten van een buitenland stage worden deels vergoed door de overheid. Zo kun je gebruik maken van een Erasmus+ beurs wanneer je binnen Europa stage gaat lopen. De hoogte van de beurs verschilt per opleidingsniveau en kun je aanvragen bij jouw school.

Naast een Erasmus beurs kun je ook nog op een andere manier aan inkomsten komen. Je kunt je OV-chipkaart namelijk stopzetten tijdens je stage in het buitenland, waardoor je een vergoeding van DUO krijgt voor deze periode. Dit kun je aanvragen via: duo.nl/vergoeding

Bovendien bieden een aantal Maltese bedrijven ook een stagevergoeding. Het aantal betaalde stages die wij aan kunnen bieden verschilt per branche. LET OP: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Als jij op zoek bent naar een betaalde stage, kun je het best zo vroeg mogelijk je aanvraag opsturen.

*Indien je een betaalde stage krijgt, wordt de Erasmus vergoeding vaak wel lager.

studiefinanciering-stage-buitenland

Aanmelden voor je stage

Meld je gratis aan en wij gaan z.s.m. voor je aan de slag!

Stagekampioen Malta

Mail ons:
stagekampioen.malta@outlook.com

Bel ons:
06-83 500 600

Of stuur een Appje ;)
06-83 500 600

Bekijk ook onze blogs over Malta

Blog: Valletta

De geschiedenis van Valletta, de hoofdstad van Malta, gaat terug tot de 16e eeuw. In 1565 werd de stad gesticht door de Ridders van Sint-Jan,

Lees verder
studiefinanciering-stage-buitenland

Stagevergoeding op Malta

Een stage in het buitenland levert een hoop nieuwe vrienden, een prachtige ervaring en een boost van je CV op. En het mooie is dat je ook in aanmerking komt voor vergoedingen.

Lees verder
Ligging-malta

Waar ligt Malta eigenlijk?

Waar ligt malta? Malta is een klein eiland wat gelegen is in de Middellandse zee, net onder Sicilië (Italië). Doordat Malta in Europa ligt is het makkelijk bereisbaar.

Lees verder

Bedankt voor je aanmelding!

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Kan je niet wachten?

Neem contact op via: stagekampioen.malta@outlook.com