Avonturen in de avonduren in Malta

Malta is een prachtige eilandstaat in de Middellandse Zee, bekend om zijn prachtige stranden, historische steden en levendige cultuur. Een van de populairste aspecten van Malta is zijn uitstekende nachtleven, met veel bars, clubs en feesten om uit te kiezen voor een onvergetelijke ervaring.

De hoofdstad van Malta, Valletta, is een geweldige plek om te beginnen met het ontdekken van het Maltese nachtleven. De stad is vol met historische gebouwen en monumenten en biedt tal van geweldige bars en clubs waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen en feesten. Een populaire plek in Valletta is de Barrakka Gardens, een prachtig aangelegde tuin met uitzicht op de haven, waar je kunt genieten van een drankje onder de sterrenhemel.

Valletta by Night

Als u op zoek bent naar iets meer gezelligheid, is St. Julian’s een must-visit. Pacaville is een populaire wijk met veel bars, clubs en restaurants en wordt vaak beschouwd als de “uitgaanswijk” van Malta. Hier kun je dansen tot de zon opkomt in clubs zoals Havana en Footlose. Hier zul je veel Nederlanders tegenkomen, o.a. van de Facebook groep ‘Nederlandse jongeren op Malta’.

Pacaville by Night

Voor degenen die houden van een goede party, is de strandplaats Bugibba een must-visit. Hier vindt u een aantal van de grootste clubs van Malta, zoals Café del Mar, die vaak zijn uitgerust met internationale DJ’s voor een onvergetelijke ervaring. Overdag lekker zwemmen en uitrusten, in de avond lekker dansen op de beste muziek!

Een andere populaire optie voor nachtleven in Malta is een bootfeest. Er zijn veel bedrijven die bootfeesten organiseren, waarbij je kunt dansen en feesten terwijl je de prachtige Maltese kustlijn bekijkt.

Malta is ook bekend om zijn talrijke festivals en feesten, zoals het Malta International Fireworks Festival en Notte Bianca. Deze evenementen trekken duizenden bezoekers en bieden een unieke kans om de Maltese cultuur en tradities te ervaren.

Al met al, Malta biedt een grote diversiteit aan nachtleven opties voor een onvergetelijke ervaring. Of u nu op zoek bent naar rustige bars, drukke clubs of unieke festivals, er is iets voor iedereen in Malta. Dus, als u op zoek bent naar een geweldige tijd, plan dan uw volgende reis naar Malta en ontdek het levendige nachtleven van het eiland!

Aanmelden voor je stage

Meld je gratis aan en wij gaan z.s.m. voor je aan de slag!

Stagekampioen Malta

Mail ons:
stagekampioen.malta@outlook.com

Bel ons:
06-83 500 600

Of stuur een Appje ;)
06-83 500 600

Bekijk ook onze blogs over Malta

Blog: Valletta

De geschiedenis van Valletta, de hoofdstad van Malta, gaat terug tot de 16e eeuw. In 1565 werd de stad gesticht door de Ridders van Sint-Jan,

Lees verder
studiefinanciering-stage-buitenland

Stagevergoeding op Malta

Een stage in het buitenland levert een hoop nieuwe vrienden, een prachtige ervaring en een boost van je CV op. En het mooie is dat je ook in aanmerking komt voor vergoedingen.

Lees verder
Ligging-malta

Waar ligt Malta eigenlijk?

Waar ligt malta? Malta is een klein eiland wat gelegen is in de Middellandse zee, net onder Sicilië (Italië). Doordat Malta in Europa ligt is het makkelijk bereisbaar.

Lees verder

Bedankt voor je aanmelding!

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Kan je niet wachten?

Neem contact op via: stagekampioen.malta@outlook.com