Waar ligt Malta eigenlijk?

Waar ligt Malta?

Malta behoort tot één van de kleinste landen van Europa. Vandaar dat het ook niet gek is dat veel mensen het land niet aan kunnen wijzen op de kaart. Voordat je stage gaat lopen op Malta, wil je natuurlijk eerst alles weten over dit prachtige land en dus ook waar het ligt!


Ligging Malta

Malta is een eiland wat gelegen is in de Middellandse zee, net onder Sicilië (Italië). Wat veel mensen niet weten is dat de republiek van Malta nog een stuk groter is. De republiek bestaat uit de eilandengroep van Malta, Gozo en Comino. Van deze eilanden is Malta verreweg het grootst en hier wonen ook de meeste mensen. Het inwonersaantal op Malta ligt rond de 495.000, Gozo telt rond de 30.000 inwoners en op Comino wonen slechts drie mensen.


Grote Malta

Malta is het grootste eiland van de eilandengroep, maar hoe groot is het land eigenlijk? Om even een beeld te schetsen is Malta ongeveer twee keer zo groot als het waddeneiland Texel.

Het voordeel hiervan is dat alles op steenworp afstand ligt. Malta kent meerderde gezellige stadjes met winkels, supermarkten, restaurants en kroegen die bijna allemaal op loopafstand van elkaar liggen.

Ligging-malta

Aanmelden voor je stage

Meld je gratis aan en wij gaan z.s.m. voor je aan de slag!

Stagekampioen Malta

Mail ons:
stagekampioen.malta@outlook.com

Bel ons:
06-83 500 600

Of stuur een Appje ;)
06-83 500 600

Bekijk ook onze blogs over Malta

Blog: Valletta

De geschiedenis van Valletta, de hoofdstad van Malta, gaat terug tot de 16e eeuw. In 1565 werd de stad gesticht door de Ridders van Sint-Jan,

Lees verder
studiefinanciering-stage-buitenland

Stagevergoeding op Malta

Een stage in het buitenland levert een hoop nieuwe vrienden, een prachtige ervaring en een boost van je CV op. En het mooie is dat je ook in aanmerking komt voor vergoedingen.

Lees verder
Ligging-malta

Waar ligt Malta eigenlijk?

Waar ligt malta? Malta is een klein eiland wat gelegen is in de Middellandse zee, net onder Sicilië (Italië). Doordat Malta in Europa ligt is het makkelijk bereisbaar.

Lees verder

Bedankt voor je aanmelding!

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. Kan je niet wachten?

Neem contact op via: stagekampioen.malta@outlook.com